Doprava a platba

Cena zboží a platební podmínky

Kupní cena je uvedena v aktuální nabídce, v objednávce, i v potvrzení objednávky. Kupní cena vždy zahrnuje DPH a je stanovená v českých korunách. Prodávající si vyhrazuje právo na opravu ceny produktu před jeho odesláním, pokud zjistí, že cena nabízeného zboží nebyla uvedena správně. V tomto případě musí kupujícího informovat a ten musí s úpravou ceny souhlasit.

V opačném případě nebude kupní smlouva uzavřena a objednávka bude dodavatelem stornována. Všechny akční ceny platí do vyprodání zásob. Případné slevy z ceny zboží poskytnuté prodávajícím kupujícímu není možné vzájemně kombinovat.

Kupní cena nezahrnuje náklady na přepravu zboží. Doprava zboží je zprostředkovaná společností .

Při objednávce do 2500 Kč je doprava 89 Kč.

Při objednávce nad 2500 Kč je doprava poskytovaná zdarma.

Kupující může uhradit kupní cenu tímto způsobem:

  • Platba v hotovosti prostřednictvím kurýra („na dobírku“) při převzetí zboží v místě určeném kupujícím v objednávce.
  • Platba platební kartou přímo při objednávce na účet prodávajícího.

Závazek kupujícího zaplatit kupní cenu je splňen momentem připsání kupní ceny na účet prodávajícího nebo předáním kupní ceny kurýrovi. V případě zvolené platby převodem předem na účet bude objednávka rezervována po dobu 5 dnů od potvrzení objednávky.

Pokud v této lhůtě nebudou připsány peníze na účet prodávajícího, prodávající má právo objednávku stornovat. Zboží bude zasláno až po připsání celé částky na účet prodávajícího.

Přeprava a doručení zboží

Způsob přepravy: Přepravní náklady nejsou uvedeny v ceně zboží. Závazná cena za přepravu je uvedena v potvrzení objednávky.

  • Doručení zásilky kurýrem

Nedohodnou-li se prodávající a kupující v kupní smlouvě jinak, prodávající je povinen dodat věc kupujícímu bezodkladně. Nesplnil-li prodávající svůj závazek dodat věc ve lhůtě podle první věty, kupující jej vyzve, aby dodal věc v jím poskytnuté dodatečné přiměřené lhůtě. Pokud prodávající nedodá věc ani v této dodatečné přiměřené lhůtě, kupující je oprávněn odstoupit od smlouvy.

Objednané zboží/Objednávky jsou zpracovány a nejpozději do 48 hodin předány kurýrní společnosti, která zajistí doručení zásilky formou balíku. V případě, že objednávku neplatíte předem, balík posíláme na dobírku, v tomto případě platíte kurýrovi v hotovosti.

Objednávky lze zpracovat i do 24 hodin, je třeba to však uvést v objednávce do poznámky.
Výše uvedené se nevztahuje na víkendy a svátky.

Doručování zásilek je služba, kterou nakupujeme formou outsourcingu, proto nejsme schopni ovlivnit ani garantovat konkrétní den nebo hodinu doručení.

Zásilky by měly být na území ČR doručeny v pracovní dny do 24 hodin od vyzvednutí kurýrní službou u nás.

Doprava zboží je zprostředkována společností  Direct Parcel Distribution SK s.r.o. a Slovenská pošta, a.s.

Místem dodání je adresa, kterou kupující uvedl v objednávce jako místo dodání.

V případě, že je z důvodů na straně kupujícího třeba zboží doručovat opakovaně nebo jiným způsobem, než bylo uvedeno v objednávce, je kupující povinen uhradit náklady spojené s opakovaným doručovaným zboží, resp. náklady spojené s jiným způsobem doručení.

Při přebírání zboží je kupující povinen zkontrolovat neporušenost obalů zboží a v případě jakýchkoliv závad toto ihned oznámit přepravci. V případě zjištění poškození obalu svědčícího o neoprávněném vniknutí do zásilky nemusí kupující zásilku od přepravce převzít.